Voor exposantenBekijk de plattegrond en neem contact op voor een op maat offerte via 030-2952999

 

 

Landelijke Huisartsen Vereniging

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) heeft ruim 12.000 leden (huisartsen en huisartsen in opleiding) en behartigt de belangen van alle huisartsen in Nederland.

 

Huisartsbeurs 2018

De Huisartsbeurs is een unieke eendaagse geaccrediteerde congresbeurs waar kennis, kunde, ervaringen, producten en diensten op het gebied van de huisartsenzorg in Nederland worden gedeeld. Anders dan veel andere beurzen is de Huisartsbeurs een congres en vakbeurs in één.

 

Inspiratie, informatie en kennisoverdracht

Een sterk inhoudelijk geaccrediteerd programma met ruim 120 lezingen en workshops en gerenommeerde nationale sprekers zorgt voor een keur aan inspiratie en kennis. Daarnaast staat de sfeervol ingerichte beursvloer garant voor waardevolle vakinhoudelijke informatie. Professioneel aangeklede themapleinen als het Skills Lab, het bouwadviesplein en het LHVstartersplein completeren het aanbod voor professionals in de huisartsenzorg.

 

De Huisartsbeurs biedt een prettige werk- en ontmoetingssfeer voor u én uw doelgroep waarin volop mogelijkheden zijn om uw netwerk te spreken en uit te breiden.

 

Doelgroep

De Huisartsbeurs 2018 is hèt platform waar alle professionals werkzaam in de huisartsenzorg graag naar toe komen. De beurs is specifiek bedoeld voor huisartsen,  huisartsen in opleiding en alle medewerkers in de huisartsenzorg.

 

Breed aanbod is de sleutel tot succes

Het brede exposantenaanbod geeft de doelgroep de gelegenheid om zich in één dag over alle laatste ontwikkelingen te laten informeren. Van praktijkinrichting tot communicatieadvies. Van de laatste software tot de nieuwste genees- en hulpmiddelen. Het sterk gevarieerde aanbod op de beursvloer maakt het voor alle bezoekers extra interessant.is toegevoegd aan uw favorietenlijst. U kunt deze lijst terugvinden in het menu onder 'favorieten'

Ga direct naar mijn favorieten Sluiten
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u hier in voor de Huisartsbeurs-nieuwsbrief en volg ons op Facebook

Hoofdparticipanten

Met dank aan

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze beurspartners, onze participanten. Ze denken tijdens de gehele voorbereiding enthousiast en actief met ons mee. Zonder deze partijen is er geen Huisartsbeurs 2018 mogelijk. 

Hoofdparticipanten

Participanten

Deelparticipanten

Website door Ratio Design