Veel gestelde vragen

Waar vindt de huisartsbeurs plaats?  
In de hallen 7 en 8 van de Jaarbeurs in Utrecht. In het direct daarboven gelegen MediaPlaza en SuperNova (1e etage) vindt het grootste gedeelte van alle inhoudelijke sessies plaats.


Hoe laat gaan de deuren open? 
De LHV Huisartsbeurs is geopend van 09.00 - 18.00 uur. De eerste serie inhoudelijke sessies start om 09.30 uur en de laatste sessies starten om 16.15 uur. Registratie voor het bijwonen van de inhoudelijke sessies is verplicht.


Wat kost het? 
Uw deelname en die van uw praktijkmedewerkers is gratis. Vooraf inschrijven is wel verplicht. Mocht u verhinderd zijn, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 24 uur voor aanvang aan ons te laten weten via info@huisartsbeurs.nl. De door u gereserveerde plaatsen bij de inhoudelijke sessies kunnen dan door collega’s worden ingenomen. Indien u zonder afmelding afwezig bent brengen wij een no-show tarief van € 50,-- bij u in rekening.


Hoe werkt de inschrijving?
Voor een volledig overzicht van het programma gaat u naar www.huisartsbeurs.nl/registreren. Aan de hand van uw functie binnen de praktijk kunt u hier eenvoudig uw persoonlijke voorkeuren uit het programma halen. U ziet alleen de sessies die voor uw functie beschikbaar zijn en u kunt deze sessies direct boeken. Voor medewerkers uit de praktijk geldt hetzelfde aanmeldproces. Voor een efficiënte afhandeling van de accreditatie is het invullen van een BIG-nummer, KABIZ-nummer of NVvPO-nummer verplicht.


Voor hoeveel sessies kan ik me inschrijven?  
U kunt uw programma opbouwen met het kiezen van een lezing en maximaal drie inhoudelijke sessies uit het complete aanbod van workshops en dit, indien het past in uw tijdschema, aanvullen met een verrichting uit het aanbod van het LHV Skills Lab.


Is het geaccrediteerd voor mij? 
Het bezoeken van de Huisartsbeurs 2018 is voor u geaccrediteerd. De accreditatie voor huisartsen is opgebouwd uit het bijwonen van het inhoudelijke gedeelte van de congresvakbeurs. Hiervoor kunt u maximaal vijf accreditatiepunten behalen: vier punten voor het bijwonen van maximaal vier inhoudelijke sessies uit het complete aanbod van lezingen en workshops en dit, indien het past binnen uw tijdschema, aanvullen met een verrichting in het LHV Skills Lab waarvoor u ook 1 punt kunt behalen.  


Is het geaccrediteerd voor mijn praktijkmedewerkers? 
De accreditatie voor het ondersteunend personeel wordt geregeld vanuit hun beroepsverenigingen. Let op! Zonder het invullen uw BIG-nummer, KABIZ-nummer of registratiecode van uw beroepsorganisatie kunnen wij, na uw bezoek aan de Huisartsbeurs 2018, uw accreditatiepunten niet adequaat verwerken.


Kan ik mijn gekozen programma wijzigen? 
Ja, dat kan. U kunt, zo lang de sessies beschikbaar zijn, uw programma zelf aanpassen. U kunt via de pagina registreren inloggen met uw e-mail adres en uw wachtwoord om opnieuw toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens en programma.

 

Ik ben mijn e-ticket kwijt. Wat nu? 
Dat is geen probleem. U kunt een nieuw e-ticket aanvragen via info@huisartsbeurs.nl. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw naam, e-mail adres en BIG-nummer waarmee u zich geregistreerd heeft in de e-mail te vermelden, dan kunnen wij snel uw aanmelding terugvinden en u een nieuw e-ticket toesturen.


Ik ben verhinderd. Hoe kan ik me afmelden?  
Afmelding is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de beurs door een e-mail te sturen aan info@huisartsbeurs.nl  Indien u zich niet tijdig afmeldt zijn we helaas genoodzaakt om een no show vergoeding te hanteren. Dit betekent concreet dat als u zich niet tijdig afmeldt wij een no show vergoeding van € 50,-- bij u in rekening zullen brengen.


Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik terecht? 
U kunt contact opnemen met Robert Bannink via info@huisartsbeurs.nl  

is toegevoegd aan uw favorietenlijst. U kunt deze lijst terugvinden in het menu onder 'favorieten'

Ga direct naar mijn favorieten Sluiten
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u hier in voor de Huisartsbeurs-nieuwsbrief en volg ons op Facebook

Hoofdparticipanten

Met dank aan

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze beurspartners, onze participanten. Ze denken tijdens de gehele voorbereiding enthousiast en actief met ons mee. Zonder deze partijen is er geen Huisartsbeurs 2018 mogelijk. 

Hoofdparticipanten

Participanten

Deelparticipanten

Website door Ratio Design