Registreren

Registratie voor de Huisartsbeurs is persoonlijk en functie gebonden. Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam en kan derhalve eenmalig als gebruiker worden geregistreerd. Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u een keuze maken uit het aanbod aan lezingen, workshops en skills die voor u beschikbaar zijn (afhankelijk van uw functie en van de nog beschikbare plekken). U vindt daar dan ook een korte beschrijving van elke lezing en workshop. 

 

Uw inschrijving voor de Huisartsbeurs 2018 is in een aantal eenvoudige, beveiligde stappen geregeld:

U bent lid van de LHV

Dan vult u uw BIG-nummer (of LHV lidmaatschapsnummer) in en ziet uw naam en woonplaats. U geeft het e-mailadres op waar u uw verificatiemail wilt ontvangen. Vanwege de beveiliging van uw gegevens ontvangt u ook een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres. Na het kiezen van een wachtwoord heeft u uw account voor registratie aangemaakt en dan komt u bij uw persoonlijke NAW-gegevens. Daarna volgt u onderstaande stappen.  
U bent geen lid van de LHV

Dan kiest u "Huisarts, maar geen lid van de LHV" en vult uw contactgegevens in. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een verificatie e-mail en volgt onderstaande stappen.

U bent medewerker in een huisartspraktijk

Dan kiest u uw beroep uit het overzicht en vult uw contactgegevens in. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een verificatie e-mail en volgt dan onderstaande stappen.

 

  1. U kiest welke sessies u uit het inhoudelijk programma Huisartsbeurs 2018 wilt volgen. U kunt uw programma opbouwen met een lezing en maximaal 3 workshops. En dit, indien het past in uw tijdschema, aanvullen met het bijwonen van een verrichting uit het Skills Lab. Deze past automatisch bij de tijden van uw vorige keuzes.
  2. U controleert uw gegevens: NAW en programmakeuzes. Wijzigingen zijn mogelijk.
  3. U bevestigt uw inschrijving
  4. U ontvangt een e-mail met e-ticket met daarop uw persoonlijke programmakeuze.


Via deze link opent u de registratie voor de huisartsbeurs 2018 

 

​Inloggen

U kunt zelf uw programma aanpassen. Klik op deze link en vul uw e-mail adres en uw wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens en programma. 

is toegevoegd aan uw favorietenlijst. U kunt deze lijst terugvinden in het menu onder 'favorieten'

Ga direct naar mijn favorieten Sluiten
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u hier in voor de Huisartsbeurs-nieuwsbrief en volg ons op Facebook

Hoofdparticipanten

Met dank aan

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze beurspartners, onze participanten. Ze denken tijdens de gehele voorbereiding enthousiast en actief met ons mee. Zonder deze partijen is er geen Huisartsbeurs 2018 mogelijk. 

Hoofdparticipanten

Participanten

Deelparticipanten

Website door Ratio Design