Meer dan 3.500 bezoekers lieten zich inspireren op LHV Huisartsbeurs 

Duizenden huisartsen en praktijkmedewerkers kwamen zaterdag 7 april 2018 naar de LHV Huisartsbeurs 2018 voor een dag vol informatie, inspiratie en training.

 

Beursapp goed gebruikt

De papieren beurscatalogus maakte plaats voor een handige app, waar ruim 1.600 bezoekers gebruik van maakten. De app is zelfs een tijdje #2 trending app geweest in zakelijke categorie. De meest bekeken pagina’s waren het persoonlijk inhoudelijk programma en het overzicht exposanten. 

Lees het hele artikel op de website van de LHV 


‘Positieve gezondheid gaat over veerkracht’

Initiatiefnemer van "Mijn positieve gezondheid" Machteld Huber is van oorsprong huisarts. Ze ontwikkelde een nieuw, dynamisch concept van gezondheid, gebaseerd op veerkracht, functioneren en eigen regie. Op zaterdag 7 april a.s. verzorgt zij een van de keynotes op de Huisartsbeurs 2018. In de Dokter van de december 2017 wordt Machteld in de rubriek "kritisch gesprek" gevraagd naar haar visie.
"In de visie van arts/onderzoeker Machteld Huber is gezondheid veel meer dan het ontbreken van ziekte. Het door haar ontwikkelde concept ‘Positieve Gezondheid’ leidt juist tot een de-medicalisering van gezondheid. Dertig jaar is ze er al mee bezig, nu zijn haar ideeën ineens booming. Is het een hype of wordt de zorg fundamenteel anders?" 

 

Lees het hele artikel in de PDF

 

Huisartsbeurs 2018 - Gezonde ambitie

Het centrale thema is ambitie: Als huisarts maakt u keuzes. U hebt ambities en de energie om uw patiënten te helpen. U doet waar u goed in bent. U legt de focus op uw sterke kanten als mens en als arts. Daar steekt u graag uw tijd in. En zo richt u graag uw praktijk in. U en uw medewerkers oefenen het vak met overgave en plezier uit.

 

Werken in de huisartsenzorg is een mooi beroep waar veel mensen voldoening uithalen en trots op zijn. Dat goede gevoel willen we graag versterken. De Huisartsbeurs 2018 zal op een positieve en energieke manier invulling geven aan de pijlers informatie, inspiratie en educatie.

is toegevoegd aan uw favorietenlijst. U kunt deze lijst terugvinden in het menu onder 'favorieten'

Ga direct naar mijn favorieten Sluiten
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u hier in voor de Huisartsbeurs-nieuwsbrief en volg ons op Facebook

Hoofdparticipanten

Met dank aan

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze beurspartners, onze participanten. Ze denken tijdens de gehele voorbereiding enthousiast en actief met ons mee. Zonder deze partijen is er geen Huisartsbeurs 2018 mogelijk. 

Hoofdparticipanten

Participanten

Deelparticipanten

Website door Ratio Design