LHV-Escaperooms: een ervaring voor de hele praktijk

Goede zorg levert u in teamverband. Inzicht, creativiteit en teamwork zijn benodigd om samen de juiste oplossingen te vinden. Juist deze vaardigheden kunt u op de proefstellen in een van de twee escape-rooms waar we de beursvloer mee verrijken. Uitdrukkelijk bedoeld voor de gehele praktijk om de onderlinge samenwerking nog beter inzichtelijk te krijgen en te bevorderen. U gaat aan de slag met medisch- en niet medisch-gerelateerde vraagstukken om de sleutel naar de buitenwereld bij elkaar te puzzelen. U kunt hier uw praktijk aanmelden voor deelname aan de LHV-Escaperooms. Vanaf maandag 6 november vindt u hier een overzicht van de beschikbare tijden en kunt u de tijd van uw voorkeur selecteren en reserveren. Aansluitend krijgt u van ons een bevestiging met vermelding van de tijd waarop we u en uw team bij een van de escaperooms verwachten.

 

De eerste twee escaperooms waren direct bij de opening van de registratie op 6 november jl. al helemaal volgeboekt. Vanwege de enorme belangstelling en het enthousiasme hebben we een derde en een vierde escaperoom toegevoegd. U kunt zich, zo lang de tijden nog beschikbaar zijn, weer aanmelden.   

Meld uw praktijk aan voor de Escape Room


is toegevoegd aan uw favorietenlijst. U kunt deze lijst terugvinden in het menu onder 'favorieten'

Ga direct naar mijn favorieten Sluiten
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u hier in voor de Huisartsbeurs-nieuwsbrief en volg ons op Facebook

Hoofdparticipanten

Met dank aan

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze beurspartners, onze participanten. Ze denken tijdens de gehele voorbereiding enthousiast en actief met ons mee. Zonder deze partijen is er geen Huisartsbeurs 2018 mogelijk. 

Hoofdparticipanten

Participanten

Deelparticipanten

Website door Ratio Design