LHV

 

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van ruim 12.000 leden (huisartsen en huisartsen in opleiding) in Nederland. Onze belangrijkste taken zijn het versterken van de positie van de huisarts binnen de gezondheidszorg en het ondersteunen van onze leden.


Het belang van de huisarts

Huisartsen kennen niet alleen hun patiënten, maar ook de gezinssituatie en hun geschiedenis. Door deze brede blik kan een huisarts als geen ander goed inschatten welke behandeling het meest effectief is. Huisartsen leveren zorg dichtbij huis en tegen geringe kosten. Want wist u dat de kosten voor huisartsenzorg slechts 3,5 procent van de totale zorgkosten bedragen? Bovendien hoeven veel patiënten dankzij hun huisarts geen tijdrovend en (meestal) duurder bezoek aan een andere zorgverlener te brengen.

 

Het belang van de LHV

De belangrijkste taak van de LHV is de versterking van de positie van de huisarts binnen de gezondheidszorg. Samen staan we sterk(er) en kunnen we meer bereiken op het gebied van materiële en immateriële belangenbehartiging. Daarnaast ondersteunen we onze leden op allerlei manieren bij hun dagelijkse praktijkvoering.


Adresgegevens

Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV)

Postbus 20056
3502 LB Utrecht


Bezoekadres: 'Domus Medica'
Mercatorlaan 1200 -3528 BL Utrecht
Routebeschrijving

 

Tel 085 - 04 80 000
www.lhv.nl
E-mail lhv@lhv.nl

is toegevoegd aan uw favorietenlijst. U kunt deze lijst terugvinden in het menu onder 'favorieten'

Ga direct naar mijn favorieten Sluiten
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u hier in voor de Huisartsbeurs-nieuwsbrief en volg ons op Facebook

Hoofdparticipanten

Met dank aan

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze beurspartners, onze participanten. Ze denken tijdens de gehele voorbereiding enthousiast en actief met ons mee. Zonder deze partijen is er geen Huisartsbeurs 2018 mogelijk. 

Hoofdparticipanten

Participanten

Deelparticipanten

Website door Ratio Design